Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΠΩΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!ΠΩΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΑΓΓΕΛΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ·ΔΕΥΤΈΡΑ, ἸΟΎΛΙΟΣ 24, 2017

ΠΩΣ η των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ανοίγει τον δρόμο προς των ΕΛΛΗΝΩΝ την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! Και προς την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ!
ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ, ΜΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΟΥΤΟΥ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, Ε.Δ.ΓΟΥΤΟΣ Α.Ε.. Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ “Μητροπολιτικό οικιστικό πάρκο Ελλήνων Πολιτεία” Metropolitan Residential Park Ellinon Politeia. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΤΟΡΗΘΟΥΝ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 …Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2006!.
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
2006
Η εταιρία Ε.Δ.ΓΟΥΤΟΣ Α.Ε. παρουσιάζει την καινοτομία της πάνω στο λογισμικό της από την θυγατρική της εταιρία πληροφορικής ABS L.T.D.. Σχετικά με την ιστοσελίδα www.goutos.com. Και την κατασκευή και ανάπτυξη της Online e- CRM-CIS εφαρμογής, προϊόν της οποίας είναι η ολοκληρωμένη διαδικτυακή διαχείριση συνόλου πελατών και ακίνητων.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2010
· 08-05-2010 Με το επιχείρημα ότι δεν μπορούμε να έχουμε πλέον ρευστότητα προς την ομαλή κάλυψη των οικονομικών αναγκών μας και των διεθνών υποχρεώσεων μας, από τον δανεισμό μας από τις αγορές καθώς μας αξιολογούσαν ως αφερέγγυους, υπογράφεται από την Ελληνική κυβέρνηση Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και των χωρών της ζώνης του ευρώ <<ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ >> με βάση το ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. (*1)
ΟΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΕΣ! ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΉ ΝΟΜΙΚΌ ΚΌΣΜΟ. Χάνει δηλαδή το διεθνές συνταγματικό δικαίωμα της εκπροσώπησης της στον διεθνή χώρο ως ανεξάρτητη κρατική οντότητα!!! Διότι με την συνθήκη αυτή γίνεται διασυνοριακή απορρόφηση του κράτους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από μια εταιρία (ΕΠΕ HRB51411 ) μέσω της τραπέζης KFW. Η ΕΠΕ αυτή είναι γνωστή διεθνώς με την επωνυμία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε. BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D – 60439 FRANKFURT/MAIN ΤΗΛ.: + 4969 – 25616 – 0 FAX : + 4969 – 25616 – 1476 E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN. Κι εμείς οι Έλληνες πολίτες γινόμαστε ασφαλιστικά προϊόντα και μεταφερόμαστε ως ΣΟΥΑΠΣ στην KFW.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
2011
01-07-2011 Δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως ο νόμος για την ίδρυση του ταμείου ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) ιδρυτικός νόμος Ν. 3986/2011. (*2)
Το ΤΑΙΠΕΔ έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα να αξιοποιεί την ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου, που του έχει ανατεθεί σύμφωνα με τις διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας και τις προβλέψεις των Μεσοπρόθεσμων Πλαισίων Δημοσιονομικής Στρατηγικής. Μεταξύ της ΕΛΛΑΔΟΣ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ των ΧΩΡΩΝ της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ και του ΔΝΤ.
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!! ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΕΣ 188 ΧΩΡΕΣ MEΣΩ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!
· 11-10-11 Υποβάλλεται δημόσια , ολοκληρωμένη επενδυτική πρόταση, από την εταιρία Ε.Δ.Γούτος Α.Ε. σχετικά με την αξιοποίηση του Ελληνικού.
Με την επωνυμία “Μητροπολιτικό οικιστικό πάρκο Ελλήνων Πολιτεία” Metropolitan Residential Park Ellinon Politeia . Η Γούτος Α.Ε καθώς έχει μεγάλη και διεθνή εμπειρία στις αξίες της γης, συντάσσει και υποβάλει μια ολοκληρωμένη και καθαρή πρόταση με βάση την αντικειμενική αξία του εν λογω οικοπέδου ύψους 11.8 δις ευρώ, αλλά και την άυλη υπεραξία που λαμβάνει το ακίνητο, σύμφωνα με τους Όρους χρήσης και δόμησης , που είναι προικισμένο από το νόμο που διέπει το ΤΑΙΠΕΔ.. Η αποδοχή της οποίας από την κυβέρνηση μέσω του ΤΑΙΠΕΔ θα αποτελούσε δυναμικό μοχλό ανάπτυξης για την οικονομία μας, και σοβαρό βήμα διεξόδου απο το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος!!! Καθώς…. Εισφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο 21,8 δις! Επενδύει στο ακίνητο 13,2 δις! Αποκομίζει η Ελλάδα 66 δις έσοδα! (Από παράλληλες διαδραστικες ενέργειες ) (*3)
Η απάντηση από τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές : Ήταν … Ηχηρή σιωπή!!!
· 21-11-2011 Υποβάλλεται από την εταιρία Ε.. Δ. Γούτος Α.Ε εξώδικη διαμαρτυρία. κατά του Δ.Σ του ΤΑ.Ι.ΠΕ,Δ.. Για την αναιτιολόγητη αποσιώπηση της πρότασης που αντιβαίνει την νομολογία που διέπει το ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. (ΑΓΚΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ). (Διασυνοριακό πρακτικό σ.38).
……………………………………………………………………………………………………………………………………
2012 -2014
· 24-07-2012 Η εταιρία Ε.Δ. Γούτος Α.Ε αξιολογώντας τις εγχώριες πολιτικές συνθήκες ως αρνητικό κπεριβάλλον για τις νόμιμες σε όλα δραστηριότητες της και την ανάπτυξη της αποφασίσει να μεταφερθεί επί της γερμανικής επικρατείας. Εκεί ιδρύεται η νέα εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων GIIN Hellenic Development Beteiligungs-AG. HBCI - TTIP HRB 68648 EG εν συντομία HDB- AG . Στην οποία η εταιρία Ε.Δ.Γούτος ΑΕ. εκχωρεί όλα τα δικαιώματα και μεταβιβάζει το 100% των ονομαστικών μετοχών της
· 26-02-2014 Υποβάλλεται εκ νέου στις αρμόδιες Ελληνικές αρχές η πρόταση “Μητροπολιτικό οικιστικό πάρκο Ελλήνων Πολιτεία”. Από την νέα , εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων HDB- AG . Η πρόταση γίνεται με τα ίδια οικονομικά μεγέθη, με νόμισμα το Ελβετικό φράγκο. ( περιγράφεται στο Διασυνοριακό πρακτικό σ. 58-63 και 73-78). (*4)
Η απάντηση από τις αρμόδιες αρχές : …<<ΑΜΕΣΗ >> Με Ανάθεση του Ελληνικού στις 27-02-2014 στην LAMDA Development συμφερόντων Λάτση ( μια πάρα πολύ χαμηλότερη οικονομική προσφορά , το δε περιεχόμενο της πρότασης αξιοποίησης …ανάλογο… με την οικ. προσφορά ) .
· 01-07-2014 Υποβάλλεται από την εταιρία HDB- AG καταγγελία αναφορά κατά του Δ.Σ του ΤΑΙΠΕΔ, των υπουργών οικονομικών της Ελλάδος από το 2011, της Τράπεζας της Ελλάδος, και κατά παντός υπευθύνου. Την οποία απόκρυπταν οι αρχές. Η καταγγελία είχε σχέση με το γεγονός ότι η μεταβιβάσεις ακίνητων μέσω του ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. ήταν υποχρεωτικά με Όρους του αγγλοσαξονικού- γερμανικού δικαίου.
Παράλληλα με την κατηγορία της ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΝΕ υπήρξε και απαίτηση ύψους για 35 δις ευρώ. <<Το ποσόν είναι πλέον κατοχυρωμένο ως ΕΝΟΧΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΤΗ ΑΞΙΩΣΗ>>. (*5)
Εν τω μεταξύ και αρκετό χρόνο πριν είχε αρχίσει μια ενορχηστρωμένη εξοντωτική αναιτιολόγητη επίθεση εναντίον της εταιρίας HDB- AG από τον Ελληνικό κυβερνητικό και κρατικό μηχανισμό , δημιουργώντας πλασματικές οφειλές εκδίδοντας οι Έλληνες εισαγγελείς διαταγές για δέσμευση των λογαριασμών της. (Διασυνοριακό πρακτικό σ.11)
· 28-08-2014 Το Ελεατικό Συνέδριο (Ζ κλιμάκιο διακοπών) αποφασίζει ότι: Η προσφορά της εταιρία ς HDB- AG είναι παραδεκτή δίκαιη και εύλογη.
<< Η προσφορά αυτή κρίθηκε παραδεκτή, δίκαιη και εύλογη και η ως άνω εταιρία επιλέχθηκε ως επενδυτής, βάσει και της από 31.3.2014 ομόφωνης θετικής γνωμοδότησης του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του …1)H αποτίμηση του προς αξιοποίηση ακινήτου έπρεπε να διενεργηθεί πριν από την έναρξη της ελεγχόμενης διαδικασίας για τα περιουσιακά στοιχεία που ήταν γνωστό ότι θα αξιοποιηθούν από το … στο πλαίσιο της ελεγχόμενης διαδικασίας πώλησης, …. ενδέχεται να εγείρουν ζητήματα κρατικών ενισχύσεων (άρθρα 107 επ. της Σ.Λ.Ε.Ε.) υπέρ του επενδυτή,…………….. (Διασυνοριακό πρακτικό σ. 12)
· Ο4-12-2014 Προσφυγή της HDB- AG προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές της Γερμανίας με αίτημα έννομης προστασίας λόγο της σύγκρουσής της με δημοσιονομικούς παράγοντες (Διασυνοριακό πρακτικό σ. 13)
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ η εταιρία HDB- AG ΠΑΙΡΝΕΙ διεθνές πιστοποιητικό πνευματικών δικαιωμάτων σχετικα με την επενδυτική της πρόταση με την επωνυμία “Μητροπολιτικό οικιστικό πάρκο Ελλήνων Πολιτεία” Metropolitan Residential Park Ellinon Politeia .. https://tmdb.eu/trademark/EU011910221-ellinon-politeia.html (
· ΣΤΟ Ν.20122262 INΙ ΜΕ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ .ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
2015 -2016
· 22-01-15 ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ ότι καλώς συμμετείχε η εταιρία HDB- AG στην εξαγορά διεθνούς χρέους.
Ο Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ μέσω της εταιρίας του αποκτά επίσημα το δικαίωμα διαχείρισης του ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ . Όλες οι ενέργειες του για την απόκτηση του δικαιώματος αυτού μέσω επιθετική εξαγοράς είναι νόμιμες και διεθνώς παραδεκτές καθώς όλα λειτουργούν στα πλαίσια του διεθνούς ιδιωτικού εμπορικού δικαίου ΣΤΟ ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΟΧΟΙ (UIC: HR6848) ΚΑΙ Ο Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΥΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΘΉΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
· Ο2-06-2015 Υποβάλλεται το Διασυνοριακό πρακτικό στο Γερμανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης ως απάντηση στο από 26-03-2015 αίτημά του για ενημέρωση. (Διασυνοριακό πρακτικό σ. 1) ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ <<ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ>> Ο Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Η Γερμανική κυβέρνηση, εν τω μεταξύ, προβαίνει σε ακόμη μια επιθετική ενέργεια κατά της εταιρίας HDB- AG. Καλεί τον κ. Ευάγγελο Γούτο να αποχωρήσει από την επικράτειά της.
Ο Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ μεταφέρει την εταιρία του στις Η.Π.Α . Αφού πρώτα περνά όλους τους νομίμους και αυστηρούς ελέγχους που προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία του δημοσίου των Η.Π.Α.
Το HDB (Η εναρμονισμένη βάση δεδομένων) που είναι το πρωτοποριακό λογισμικό της Γούτος (κλειδωμένο ήδη με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες στο βιομηχανικό επιμελητήριο της Γερμανίας) προκαλεί το άμεσο και θερμό ενδιαφέρον του αμερικανικού δημοσίου , το οποίο και αγοράζει τα πνευματικά δικαιώματα από την εταιρία συμφερόντων του κ Ευάγγελου Γούτου και το ενσωματώνει στην δική της νομοθεσία fatca (To Foreign Account Tax Compliance Act ή όπως είναι ευρύτερα γνωστό “FATCA” είναι οι Κανόνες για την Φορολογική Συμμόρφωση που σχεδιάστηκαν από τις φορολογικές αρχές των ΗΠΑ ( Υπηρεσία Εσόδων ή Internal Revenue Service “IRS”), προκειμένου να παταχθεί η φοροδιαφυγή των Αμερικανών προσώπων που διατηρούν λογαριασμούς σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εκτός ΗΠΑ. Ισχύει; από την 1 Ιουλίου 2014 . Αφορά όλα τα φυσικά, νομικά πρόσωπα ή οντότητες τα οποία θα χαρακτηρισθούν Αμερικανικά πρόσωπα ή Ξένες εταιρείες Αμερικανικών συμφερόντων (US Persons – US Owned Foreign Entities) σύμφωνα με τη FATCA.)
(ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΓΕ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η Ε.Δ.ΓΟΥΤΟΣ.ΑΕ. ΤΟ ΕΤΟΣ 2006)!!!
ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΤΤΙP) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΘΕΝΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ
· IGTB FRG HELLENIC DEVELOPMENT <<ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ>> BETEILIGUNGS AG Von Januar Bis Dezember Jahr 2014 TARGET2GR CHF GRDΤ.Κ. 40215 ΕΔΡΑ DUESSELDORF Κράτος Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής…………..
1ΙGA CSPP Aristotles Global Web Monetary Institution. Ar.GWMI. ΕΔΡΑ USA. ΝΕΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 82 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - ΝΕΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.. πιστωτή FSA Διατλαντικό Διατραπεζικό πρωτεύον διεθνές ίδρυμα τραπεζικού ομίλου εκδοχέας
Ο Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ !!! ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ . ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΕΜΕΛΛΕ ΔΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΘΕΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΞΙΑ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ!!!
· Από τον Φεβρουάριο του 2016 ζητήθηκε από την Γερμανία μέσω της Γερμανικής εισαγγελικής αρχής να εξοφλήσει η EYROBAHK 30 εκ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος (*6).
· 21/04/2016 Η Ελλάδα πτώχευε ως χώρα μέλος της ΟΝΕ.
· Ως Επικεφαλής διατλαντικού πιστωτικού ιδρύματος από 21/04/2016 και θυγατρικων τραπεζικων ιδρυμάτων Γερμανία, Τμήμα Trading Exchange ORDER ASTIR PALACE.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ –ΓΕΡΜΑΝΙΑ Διεθνή εντολή FATCA target2 - προδιαγραφές αποτίμησης ενσωμάτων ενοχικών εμπράγματων διεθνών δικαιωμάτων μας EORI location (customer id) προϋπήρχαν στα πιστωτικά ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ιδρύματα ΕΥΡΩΠΗ, άμεσων εκτελεστέων νομισματικών κανόνων εντός κρατών μελών της ένωσης…… ΕΜΜΕΣΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ 11-10-2011 Ως Μη Κάτοικοι ζώνης ευρώ Καταθέσεις και ρέπος των μη ΝΧΙ στα ΝΧΙ στην Ελλάδα (εκτός της Τράπεζας της Ελλάδος) Μη χρηματοπιστωτικές επιχειρήσεις νομισματικής πολιτικής του Ευρωσυστήματος (αναδιατύπωση) (ΕΚΤ/2011/14) (2011/817/ΕΕ). ΕΝΝΟΜΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015.
· 22-06-16. Το αμερικανικό Δημόσιο αντασφαλίζει την επενδυτική προσφορά της Ε.Δ.Γούτος Α.Ε. “Μητροπολιτικό οικιστικό πάρκο Ελλήνων Πολιτεία” <<Metropolitan Residential Park Ellinon Politeia>> με ημερομηνία 11-19-11 ύψους 82 δις δολάρια!!! Καθώς ο κ. Ευάγγελος Γούτος έχει αντιστρέφει από 21-04-2016 την πρόταση που είχε κάνει από ελβετικό φράγκο σε δολάριο Αμερικής. (Νομισματικά μέσα 2016 Ευρώπη έμμεσος συμμετέχων από 11/10/2011 ευρωσυστημα TARGET2 εντολή εκδοχέα διαπλαστικών μεικτών δικαιωμάτων από 11/10/2011 ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2017
· Από τις 22-05-2017 ο Κανονισμός γι τα ΣΤΡΕΣ ΤΕΣΤ των ευρωπαϊκών τραπεζών έχει αλλάξει.
Ο κ. Ευάγγελος Γούτος έχει πάρει την πιστοποίηση IFRS6 (Αμερικανικός Διεθνή και κώδικας για τα χρηματοοικονομικά λογιστικά πρότυπα των Τραπεζών).ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ IFRS6 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΤΙΠΟΤΕ!! Υπάρχει γενοκτονία από πρόθεση για ιδιωτικό σκοπό (όφελος) πολιτικών παραγόντων.. Έχει διεθνές πιστοποιητικό ISO 22 για την νομική βάση LEI καθώς οι ΗΠΑ .έχουν πάρει όπως προαναφέρθηκε τα πνευματικά δικαιώματα..
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ LEI Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
· ! Σύνδεσε τον δήμο Ερμιονίδος OH LΙINE με το ίδιο σύνταγμα στο νόμισμα, το παραγόμενο νέο νόμισμα Ευρωπαικό της ΕΛΛΑΔΟς με το Δολαριο!!
· ΣΤΙΣ 12-0702017 ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Γενικό Επιτελείο Στρατού Κέντρο Πληροφορικής (ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ 5
ΝΑΤΟ ΣΤΟΝ Διευθυντή Διαβιβάσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού Ταξίαρχο Απόστολο Περβολαράκη) ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣEI ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 8/5/10 ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕ HRB 51411 ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ G20 FATCA A ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ WEB-IT ONLINE.....TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΚΑΘΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,(ΜΙΑ ΕΠΕ) ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Αρχή φόρμας
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΥΠΟΜΝΗΜΑ –ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΟΥΤΟΥ.
(*1)
Η ΑΠΟ 8/5/2010 ΣΥΝΘΗΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ
ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΑΠΟΡΟΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΕ.
Διακρατικές - Υπερεθνικές πηγές δικαίου, δεν έχει η Ελληνική Δημοκρατία στον Διεθνή Νομικό Κόσμο. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ «ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ» Επιτακτικοί κανόνες στην Ελληνική έννομη τάξη έννομο διακρατικό συμφέρον Κρατών μελών πιστωτών του ελληνικού δημοσίου χρέους (ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΙΣΤΩΤΩΝ). Οι συμβάσεις, οι οποίες αποκαλούνται επίσης συνθήκες ή συμφωνίες, είναι πράξεις του δημοσίου διεθνούς δικαίου με ιδιαίτερο κύρος. Σύμβαση καλείται η συμφωνία που συνάπτεται μεταξύ πολλών κρατών και/ή διεθνών οργανισμών με σκοπό να παραγάγει έννομες συνέπειες στις αμοιβαίες σχέσεις τους και έναντι των πολιτών των συμβαλλομένων κρατών.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΔΙΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΠΩΣ; ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΒΕΡΝΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΑΝΕΘΝΙΚΟΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΙΣΤΩΤΩΝ, ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΚΧΩΡΙΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ……ΕΣΤΕΛΝΕΣ EMAIL ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕ Η Deutsche Bundesbank. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ
(*2)
ΕΙΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ HRB 68648 EG EUROGR ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΣ ΤΑ.Ι.ΠΕ.Δ. ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ 11/10/2011<TARGET2. ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1999 ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 10/10/2014 ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 21,8ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕΤΟΧΕΣΜΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΡΕΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. https://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-152-2011-%CF%83%CE%B5%CE%BB-1.html
(*3)
http://www.academia.edu/7849916/_ELLINON_POLITEIA_Metropolitan_-_Residential_Park_Innovative_development_project_in_Greece_Innovative_development_project_in_Greece_Total_financing_35_billion_euros_insurance_yield_and_investors_participation_in_profits_No_670_2012_L_204_1_of_31_07_2012_European_Strategy_for_EUROPE_2020
(*4) http://www.academia.edu/7813374/26_02_2014_BUNDESBANK_%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1_%CE%A0%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC_%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82_%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CF%89%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD_%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1_11_10_2011_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_26_02_2014_2016_USA_GIIN_MFI_1IGA
https://www.youtube.com/watch?v=12II088U_dM
(*5) http://www.academia.edu/7813448/1_07_2014_%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%91_%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91_35_%CE%94%CE%99%CE%A3_EURO_%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97%CE%A3%CE%97_%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D_%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D_%CE%A7%CE%A1%CE%95%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%A9%CE%9D_%CE%99%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1_%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85_%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%9F%CE%A5%CE%A3_%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%A3
(*6) http://www.academia.edu/11358101/Ε...
ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ
http://www.academia.edu/28941748/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F_%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F_2015_%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%A3%CE%97_%CE%9A%CE%95%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%9D_%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9D_%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%9F_%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F_%CE%A7%CE%A9%CE%A1%CE%9F._%CE%95.%CE%9F.%CE%A7._%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%97_%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%A3_%CE%A4%CE%97%CE%A3_%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%97%CE%A3
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ISO
ISO ( International Organization for Standardization )στα ελληνικά Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης. Πρόκειται για επικύρωση τήρησης κάποιων στάνταρ, όσον αφορά διάφορα προϊόντα, τις διαδικασίες παραγωγής τους, τα υλικά κατασκευής τους, ποιότητες, οργανωτικής δομής στην παραγωγή, κλπ
Το ISO είναι ένας διεθνής οργανισμός, που τυποποιεί τον τρόπο που οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί λειτουργούν, παράγουν και εμπορεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. .
Τι είναι ΟΝΕ
Οικονομική και Νομισματική Ένωση (ONE). Τον Ιούνιο του 1988 το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επιβεβαίωσε τον στόχο της σταδιακής υλοποίησης της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης (ΟΝΕ) και ανέθεσε σε μια επιτροπή, υπό την προεδρία του Jacques Delors, τότε Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, να μελετήσει και να προτείνει συγκεκριμένα στάδια που θα οδηγούσαν στην εν λόγω ένωση.
Η επιτροπή απαρτιζόταν από τους διοικητές των εθνικών κεντρικών τραπεζών της τότε Ευρωπαϊκής Κοινότητας (ΕΚ), τον Alexandre Lamfalussy, ο οποίος κατείχε εκείνη την περίοδο τη θέση του γενικού διευθυντή της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών, τον Niels Thygesen, καθηγητή Οικονομικών στη Δανία, και τον Miguel Boyer, τότε πρόεδρο της Banco Exterior de España. Αποτέλεσμα των εργασιών αυτής της επιτροπής ήταν η «Έκθεση Delors», σύμφωνα με την οποία η οικονομική και νομισματική ένωση θα έπρεπε να επιτευχθεί σε τρία ξεχωριστά, αλλά εξελικτικά στάδια.
Τα στάδια υλοποίησης της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης (ONE
ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Από την 1η Ιουλίου 1990 Πλήρης απελευθέρωση των συναλλαγών κεφαλαίου. Αυξημένη συνεργασία μεταξύ των κεντρικών τραπεζών. Ελεύθερη χρήση του ECU (Ευρωπαϊκή Νομισματική Μονάδα, πρόδρομος του ευρώ). Βελτίωση της οικονομικής σύγκλισης
ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ Από την 1η Ιανουαρίου 1994 Ίδρυση του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ιδρύματος (ΕΝΙ). Απαγόρευση της χορήγησης δανείων από τις κεντρικές τράπεζες στον δημόσιο τομέα. Αυξημένος συντονισμός των νομισματικών πολιτικών. Ενίσχυση της οικονομικής σύγκλισης. Ολοκλήρωση της διαδικασίας με σκοπό την ανεξαρτησία των εθνικών κεντρικών τραπεζών το αργότερο μέχρι την ημερομηνία ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών. Προπαρασκευαστικές εργασίες για το Τρίτο Στάδιο
ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Από την 1η Ιανουαρίου 1999 Αμετάκλητος καθορισμός των συντελεστών μετατροπής. Εισαγωγή του ευρώ. Άσκηση της ενιαίας νομισματικής πολιτικής από το Ευρωπαϊκό Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών. Έναρξη ισχύος του ενδοκοινοτικού μηχανισμού συναλλαγματικών ισοτιμιών (ΜΣΙ II). Έναρξη ισχύος του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης

https://www.facebook.com/notes/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82/%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1/1350416734995926/

ΕΥΡΩ-ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ…http://lobbystas.gr/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BF%CF%81%CE%B3/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork