Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Aπόρρητο έγγραφο, και μήνυμα του Μ. Χατσησάββα , για να ξέρετε το μέγεθος της κοροιδίας και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ

Aπόρρητο έγγραφο, και μήνυμα του Μ. Χατσησάββα , για να ξέρετε το μέγεθος της κοροιδίας και ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ


Όσο οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, και οι δικαστές της Κολομβίας των Βαλκανίων θα μιλάνε για πάταξη της διαφθοράς από το «βήμα», τόσο εσύ ΕΛΛΗΝΑ θα λιμοκτονείς, μέχρι να πεθάνεις.

Ε Λ Λ Η Ν Α
Ξύπνα, δες την πραγματικότητα που ζεις, και αναρωτήσου εάν θέλεις να ζήσουν και τα παιδιά σου το ίδιο, διαφορετικά συνέχισε να τους κοιτάς στα μάτια.
«Corruptio optimi pessima»
Παρακαλώ κοινοποιήστε να μάθει ο Έλληνας την αλήθεια !!!

Πόσο Απόρρητες Πληροφορίες ανταλλάσσει με την STRATFOR ο Διοικητής της ΕΥΠ;

Προς τρίτους, στην παροχή πληροφοριών... ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ ο Γιάννης Ρουμπάτης, διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) της χώρας μας, και ταυτόχρονα δημοσιογράφος ιδιοκτήτης-διαχειριστής του ελληνικού ειδησεογραφικού πόρταλ EurActiv.
Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*
Η δέσμευση αυτή απορρέει από την συμβατική υποχρέωση να ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Πληροφορίες, Εκθέσεις και Γνωμοδοτήσεις με την Αμερικανική εταιρεία STRATFOR με έδρα την πόλη Austin στο Texas των ΗΠΑ. Η STRATFOR είναι μία εταιρεία «Στρατηγικών Προβλέψεων» που παρέχει εμπιστευτικές υπηρεσίεςσε μεγάλες εταιρείες όπως Lockheed Martin, Northrop Grumman, Raytheon, κυβερνητικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων το Αμερικανικό Υπουργείο US Department of Homeland Security, the US Marines, το US Defence Intelligence Agency κα.

Αυτό το ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ αποδεικνύεται από την υπογεγραμμένη ΣΥΜΒΑΣΗ μεταξύ STRATFOR και EurActiv σε επιστολόχαρτο της πρώτης, στην οποία αναφέρονται τα ΕΞΗΣ:

Ακολουθεί η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ της ΣΥΜΒΑΣΗΣ και επίσημο αντίγραφο της
Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ του STRATFOR και EurActiv

Η STRATFOR και EurActiv θα ήθελαν να σχηματίσουν μια συνεργασία στην οποία θα μοιραστούν πληροφορίες, εκθέσεις και γνωμοδοτήσεις.

Μέσα σε αυτή τη σχέση η STRATFOR θα λαμβάνει τακτικά πληροφορίες ή αναφορές από την EurActiv, καθώς και εξελίξεις σε κρίσιμα στοιχεία ορισμένων γεγονότων που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τη STRATFOR. Οι πληροφορίες από την EurActiv θα προέρχονται κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και πληροφορίες που η οργάνωση θα λαμβάνει από τη γύρω περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η STRATFOR σε αντάλλαγμα θα μοιράζεται πληροφορίες σε τακτική βάση με την EurActiv σε περιοχές ενδιαφέροντος της. Οι αναλυτές της STRATFOR θα είναι διαθέσιμοι για συνεντεύξεις, άλλοτε αυτές θα είναι και αποκλειστικές συνεντεύξεις με την EurActiv.

Η STRATFOR θα παρέχει επίσης δωρεάν λογαριασμούς και την πρόσβαση www.stratfor.com για τους δημοσιογράφους που θα οριστούν, στους οποίος θα τους επιτρέψει την πρόσβαση να παραθέτουν στοιχεία και να κάνουν αναφορά σε αναλύσεις της Stratfor.

Δύο δωρεάν εβδομαδιαίες αναλύσεις μας (Friedman για Γεωπολιτική και Burton/Stewart σχετικά με την ασφάλεια) θα μπορούν να αναδημοσιεύονται καθώς και "αναρτημένα" βίντεο θα μπορούν να αναδημοσιευθούν από την EurActiv, ανά πάσα στιγμή. Οποιοδήποτε άλλο άρθρο ή βίντεο μας με επί πληρωμή περιεχόμενο που θέλετε να επανεκτυπώσετε ή να δημοσιεύσετε εν μέρει, ή στο σύνολό του, θα πρέπει να ζητηθεί αρμοδίως και κατά περίπτωση η άδεια.

Τόσο η STRATFOR όσο και η EurActiv θα υποστηρίξουν η μία την άλλη με βασικές πληροφορίες και έρευνα, κατόπιν αιτήσεως. Η συνεργασία μεταξύ STRATFOR και EurActiv θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου ως προτεραιότητες της κάθε ομάδας και θα εστιάζεται σε κάθε στροφή και αλλαγή.

Τα σημεία επαφής μεταξύ STRATFOR και της EurActiv θα είναι κατά κύριο λόγο ο Marko Papic από την πλευρά της STRATFOR και από την EurActiv η Διευθύντρια Σύνταξης, Daniela Vincenti Mitchener.
Υπογραφή: George Friedman, Διευθύνων Σύμβουλος STRATFOR
Ημερομηνία: ΦΕΒΡ 15 2011
Υπογραφή: Christophe Leclercq, EurActiv
Ημερομηνία: 5, ΝΟΕ. 2010
(ΣΗΜ.: Μπήκαν οι ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ τους, μόνο που μπήκαν με χρονική διαφορά περισσότερων από 3 μηνών. Για την EurActiv υπογράφει ο ιδρυτής του ομίλου της, αντί της δ/ντριας σύνταξης, όπως γράφει το παρόν, και μου φέρνει κάτι σαν από Σύμβαση προσχώρησης και αυτή…)
Και επειδή τίποτα τυχαίο στις ημέρες μας… Γιαννάκη, από το πλήθος στοιχείων «διακρίνω» ακόμα μία «ιδιαίτερη σχέση» αυτής της TUSIAD – της ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ της Τουρκίας και σπόνσορές σου, με την δεσμευμένη να παρέχεις πληροφορίες STRATFOR.
Έτσι ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ «πατριώτη» δημοσιογράφε ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ της ΕΥΠ που δεν ήθελες άλλο κατασκοπευτικό ΕΡΓΟ από την Τουρκία, αντιθέτως ήθελες μόνο από ΕΥΡΩΠΗ…!
ΤΕΛΙΚΑ Οι πράκτορες της ΕΥΠ δουλεύουν για τον δημοσιογραφικό -επι πληρωμής έργο- κόσμο της κάθε EurActiv του κάθε Ρουμπάτη, και όχι μόνο, και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχουμε πάει κατά διαόλου σαν χώρα;
Και μας φταίει ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ μόνο;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης δημοσιογράφος ιδιοκτήτης-διαχειριστής του ελληνικού ειδησεογραφικού πορτάλ EurActiv να είναι μέρος τέτοιας δέσμευσης, και να μας κρύβεται πίσω από μία Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΜΚΟ) όπως είναι η ΕΙΠΕ;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, δημοσιογράφος, να μπορεί να κρύβετε πίσω από μία ΜΚΟ; Βλέπε σχετικά https://www.scribd.com/doc/307648702 & https://www.scribd.com/doc/307849783
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, δημοσιογράφος, να μπορεί να είναι ιδιοκτήτης και να διαχειρίζεται ειδησεογραφικό πόρταλ στην χώρα μας, όπως το EurActiv; Βλέπε σχετικά https://www.scribd.com/doc/307451924
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, δημοσιογράφος, να μπορεί να έχει συνεργάτες που βρίζουν την πατρίδα μου αποκαλώντας την «ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΤΑ» και «κατσικογαμιάδες»; Βλέπε σχετικά: https://www.scribd.com/doc/314017386
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, δημοσιογράφος, μπορεί να έχει σπόνσορες τον ΣΟΡΟΣ και τουρκικές εταιρείες; Βλέπε σχετικά https://www.scribd.com/doc/307451924

ΤΩΡΑ και συμβατικά δεσμευμένος στην ανταλλαγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ με την κάθε STRATFOR ο κάθε διοικητής της ΕΥΠ όπως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, δημοσιογράφος;
ΕΛΛΗΝΕΣ
Αρέσκεστε με όλα αυτά για την χώρα μας;
Ωρέ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ δεν ιδρώνει το αυτί κανενός;
Όταν μία μέρα θα «ξυπνήσετε» ανακαλύπτοντας ότι δεν είναι πια ΕΛΛΑΔΑ
το μέρος που ξυπνήσατε, τότε θα είναι πολύ αργά..!
Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί και σε μορφή PDF:
Πόσο Απορρητεσ Πληροφοριεσ Ανταλλάσσει Με Την Stratfor ο Διοικητής Της Ευπ by ANTI300* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
 

Πόσο Απόρρητες Πληροφορίες ανταλλάσσει με την STRATFOR ο Διοικητής της ΕΥΠ;

http://www.triklopodia.gr/a%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC-%CF%87%CE%B1%CF%84%CF%83/
http://serresnews.blogy.gr/post/3357-i-alitheia-gia-tin-ypoklopi-tis-synomilias-stelexon-toy-dnt-apo-enan-eidiko-%E2%80%A6-ton-pr-mystiko-praktora-???
http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_5.html#.WFJRkbKLTcs
https://www.scribd.com/document/327148331/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%A4%CF%89%CE%BD-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D-%CE%A4%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%98%CE%B1-%CE%94%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%A4%CE%B9-%CE%95%CF%83%CF%84%CE%AF-%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%A7%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%82
http://antizitro.blogspot.com.cy/2016/06/stratfor.html
http://antizitro.blogspot.com.cy/2016/06/stratfor.html