Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ??? (ΒΙΝΤΕΟ)ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ??? (ΒΙΝΤΕΟ)
Θέλουν να ελέγχουν τους Έλληνες πολίτες μπας και τους ξεφύγει κανένα ευρώ. Το τι κάνουν όμως αυτοί με τα λεφτά που μαζεύουν από τον ελληνικό λαό το μαθαίνουμε μετά από χρόνια ... όταν έχει γίνει ήδη η ζημιά.


Μεγάλη ανησυχία για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ έχει ο σπόρος της "Δυναστείας Μητσοτάκη" για αυτό επιμένει στο "πλαστικό χρήμα". Με την κάρτα του πολίτη ελέγχονται οι δούλοι (Έλληνες) καλλίτερα ... αυτό μας λέει ο γουρλομάτης ... Κυριάκος! με την δικαιολογία ότι κι άλλα κράτη ακολουθούν αυτή την μέθοδό για πάταξη της φοροδιαφυγής. Επίσης χαρακτηρίζει και υποβαθμίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες λέγοντας τους "ουραγούς" (ουραγός (ο) = αυτός που βρίσκεται στο τέλος. Στην τελευταία θέση μιας σειράς και ιδίως μιας βαθμολογικής κλίμακας, αντί πρωτοπόρος: είναι τελευταίος), έτσι προσπαθεί ... ο πολύ καλά ... εδώ και χρόνια ... εκπαιδευμένος από την λέσχη Bildenberg, Κυριάκος Μητσοτάκης να περάσει την αίσθηση στους Έλληνες ότι άμα δεν πάρετε την κάρτα του πολίτη θα είσαστε οι τελευταίοι τον τελευταίων ουραγοί στον πλανήτη.Αυτό θυμίζει μεσαίωνα!!!

Όταν οι χαζάροι Βασιλιάδες απαιτούσαν ποιο πολλούς φόρους από τους πολίτες τους ... έστελναν τα πρωτοπαλίκαρα τους στις πόλεις και στα χωριά για να επιβάλλουν τους νόμους ... Όποιος αντιστέκώταν έμπαινε φυλακή η παίρναν την περιουσία του.

Οι τάχα μας "δημοκρατικά εκλεγμένοι" πολιτικοί αρχηγοί και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν τις επιθυμίες των πολιτών, για αυτό αμείβονται από τους φόρους που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες. Δεν τους επιτρέπεται να αποφασίζουν για εμάς ... χωρίς εμάς !!!

ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ???