Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Συνεπής στην υποχρέωσή μου προς εσάς που αγωνιάτε για το μέλλον της πατρίδας σας, σάς χαιρετώ. Έρχομαι ξανά κοντά σας για να διαπιστώσω, αν ο σπόρος για ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ που σας έριξα, σάς προβλημάτισε. 

Επειδή φοβάμαι πως απάντηση δεν μου έχετε… θα σας πάρω μαζί μου σε μια εκδήλωση, την οποία ανακάλυψα τυχαία σε μια περιπλάνησή μου πάνω απ' την Ελλάδα. Είναι συνάντηση ομάδας ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ Ελλήνων, με κοινό σκοπό και
δράση. Μάλιστα (όπως έμαθα) μπορούν να συμμετέχουν κι άλλες ομάδες από τους χώρους τους, με κοινό ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ. Σκέφτηκα ότι ίσως κάποιοι αδιάφοροι το βρουν ενδιαφέρον και παρακινηθούν σε συμμετοχή και ίσως ενεργοποιηθούν. Γι' αυτό αφήστε με να σας βάλω στο κλίμα και να ακούσετε με τα αυτιά σας, τι ειπώθηκε και μετά αν θέλετε, κάνουμε κριτική και σχόλια μαζί.

Τη στιγμή που περνούσα πάνω απ' το κτίριο της συνάντησης (σιγά να μην σας δώσω και διεύθυνση!), κατάλαβα πως κάτι σημαντικό γινόταν εκεί και πλησίασα. Ένα αρωματικό αεράκι με δρόσισε και μια θετική ενέργεια με διαπέρασε… κι επειδή για μένα δεν υπάρχουν εμπόδια, έπεσα ακάλεστος (όπως πάντα) σε μια μεγάλη αίθουσα. Καμιά δεκαριά άτομα καθισμένα στο πάτωμα πάνω σε μαξιλάρια και στο κέντρο ένας ηλικιωμένος άντρας τούς μιλούσε. Το θέαμα ήταν πρωτοφανές για μένα και σαν περίεργο σποράκι, δεν έχασα την ευκαιρία, να αποκτήσω μια ακόμα εμπειρία στην ασήμαντη ζωή μου. Στάθηκα αναιδώς δίπλα του, ενώ εκείνος τινάχτηκε απότομα, σα να τον τσίμπησε μύγα (δεν φαντάστηκα πως μοιάζω με μύγα!). Κοίταξε απορημένος γύρω του, σα να αισθάνθηκε την παρουσία μου.

Μα άλλο η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ κι άλλο η ΔΙΟΡΑΣΗ. Μπορεί να εκτελούσε πνευματική άσκηση, μα δεν είχε την ικανότητα να δει το αόρατο, που είχε στήσει αυτί… "Σας καλωσορίζω (κι εμένα;) στον οραματισμό μας, με τον οποίο μας δίνεται η ευκαιρία σαν ομάδα για μια σημαντική παρέμβαση στην ροή των γεγονότων. Ο αργός θάνατος που επιδιώκουν για τον ελληνικό λαό οι διεθνείς τοκογλύφοι με συνενοχή πουλημένων κυβερνήσεων και Καναλιών, συντελείται από τον Μάιο 2010 κι αποδείχτηκε πως αν ο νεοέλληνας δεν φτάσει στον πάτο του πηγαδιού, δεν ενεργοποιείται. Από τότε είχαμε προδιαγράψει, ότι μέσα απ’ αυτή την έκχυση ενεργειών, οι εξελίξεις θα έβαιναν σε μια κορύφωση της σκόπιμα σχεδιασμένης Οικονομικής ΚΡΙΣΗΣ.

Η διάρκειά της θα είναι η μεταβατική περίοδος, η απαραίτητη για καθαρτική διαδικασία διευθέτησης ενεργειών, τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε ΕΘΝΙΚΟ επίπεδο. Έτσι θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και οι δομές διακυβέρνησης του Κράτους, ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την αναμενόμενη πνευματική ΑΝΑΤΑΣΗ της Ελλάδας. Το θέμα είναι πως κάποιες άγνωστες αντίρροπες αρνητικές δυνάμεις επιβουλεύονται την ανθρωπότητα, επιδιώκοντας καθολικό έλεγχο και εξελικτική υποβάθμιση του ανθρώπινου ΓΕΝΟΥΣ. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, που εργάζονται σταθερά και συστηματικά για την αλλαγή της συνειδητότητας των ανθρώπων. Αυτό προφανώς θα έχει σαν αποτέλεσμα την γέννηση μιας νέας ανθρώπινης και ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Αυτές οι δυνάμεις βρίσκονται σε μια διαρκή σύγκρουση, η οποία θα εντείνεται μέσα στα επόμενα χρόνια, που θα είναι καθοριστικά για την Ύπαρξη και την επιβίωση του Ανθρώπου. Είδαμε ότι, απ’ τις 12 Μαίου του 2010, τα γεγονότα οξύνονται με μια τραγική και καθοριστική κλιμάκωση σε όλα τα μέτωπα. Η οικονομική κρίση δημιουργεί τεράστιο πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο, οι περιφερειακοί πόλεμοι και η αποσταθεροποίηση στην Μέση Ανατολή δείχνουν πως έχουμε έναν ακήρυχτο Τρίτο Παγκόσμιο Οικονομικό Πόλεμο. Αυτές οι ανακατατάξεις οδηγούν στην σκέψη, πως η Ελλάδα για άλλη μια φορά στην Ιστορία της θα βρεθεί στο διεθνές επίκεντρο κι ο ρόλος της θα είναι, να ωθήσει κι άλλες δοκιμαζόμενες χώρες της Ευρώπης, στον ευλογημένο δρόμο της Πνευματικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Εμείς όμως πρέπει να εστιάσουμε, στο θετικό αποτέλεσμα της Κρίσης, που ακόμα δεν είναι ορατό. Για να φτάσουμε σ' ένα ποιοτικό άλμα, πρέπει να περάσουμε απ' αυτή την περίοδο των σαρωτικών αλλαγών, που γίνονται επώδυνα δυστυχώς. Γιατί οι υπάρχουσες συσσωρευμένες τάσεις παραμένουν αναλλοίωτες και ισχυρές και κάθε αλλαγή στις δομές της κοινωνίας δημιουργεί μεγάλους κραδασμούς. Η Ελλάδα μας όμως είναι προορισμένη να υπηρετήσει τον υψηλό εξελικτικό στόχο και να βγει μπροστάρης στην διεθνή σκηνή. Σ' αυτή την προσπάθεια καλείται η ομάδα των συνειδητών Ελλήνων να γίνει η εμπροσθοφυλακή, κι ας γνωρίζουμε πως καμιά αλλαγή δεν γίνεται χωρίς οδυνηρές επιπτώσεις. Το ενεργειακό βάρος της πάλης με την αρνητικότητα, ο συνειδητός άνθρωπος το βιώνει διανοητικά και ψυχολογικά μα ακόμα και σωματικά.

Σε κάθε κρίση δοκιμάζεται, γιατί είναι στην πρώτη γραμμή. Μα πρέπει να διατηρεί αταλάντευτη ενεργειακή στάση, η οποία αποτινάσσει την αρνητικότητα και οδηγεί σε καλό τέλος. Για την επίτευξη του στόχου του οραματισμού μας έχουμε σαν αρχή, να αποφεύγουμε την παγίδα της περιγραφής του τρόπου υλοποίησής του. Γιατί η περιγραφή της διαδικασίας υποχρεώνει την ενέργεια να ακολουθήσει αυτή την περιγραφή. Ίσως όμως με την περιορισμένη αντίληψη που έχουμε για την ΑΛΗΘΕΙΑ, να μην είναι διαθέσιμος αυτός ο δρόμος. Άρα, εμείς πρέπει να εστιάζουμε στην ποιότητα που θέλουμε να επικρατήσει και η ενέργεια θα βρει τον άμεσο και κατάλληλο εξελικτικά τρόπο, για να δημιουργήσει τις αναγκαίες συνθήκες επιβίωσης.

Άρα ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα, που να στηρίζεται στην ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και σε όλες τις θετικές ποιότητες, που φορτίζουμε με τον ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ. Γι' αυτό αποφεύγουμε να αναφερθούμε σε ΔΙΑΓΡΑΦΗ του χρέους, σε απαλλαγή του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, σε ΤΙΜΩΡΙΑ των προδοτικών κυβερνήσεων και στην επαναφορά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην χώρα που την γέννησε. Αυτές είναι οι αυτονόητες προσδοκίες μας. Κι όταν ο στόχος είναι ΔΙΚΑΙΟΣ, η ίδια η ροή της ενέργειας τα απορρίπτει αυτόματα. Ας αρχίσουμε με μια βαθειά αναπνοή…". Τ' ακούσατε αγαπητοί Έλληνες; Σας αφήνω, με την ευχή να στοχαστείτε και να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους, αν θέλετε να ελευθερωθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ