Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Ή ΡΑΓΙΑΔΕΣ;


Είμαστε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ή ΡΑΓΙΑΔΕΣ οι σημερινοί ΕΛΛΗΝΕΣ; Ερώτημα που ανέκυψε έντονα τα τελευταία χρόνια της ΚΡΙΣΗΣ. Απορία όμως που ποτέ δεν μας απασχόλησε τα προηγούμενα χρόνια, που θεωρούσαμε την Ανεξαρτησία πατρίδα μας και την μοναδικότητα της φυλής μας ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ. Να όμως που κάτω απ' την απειλή του ξεπουλήματος της Εθνικής μας Περιουσίας και την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ της Φυλής μας… αυτές οι
δύο έννοιες απέκτησαν ποσοτική αναφορά στο καθημερινό λεξιλόγιό μας. Προπάντων τώρα που ο Ελληνισμός βάλλεται πανταχόθεν από πανσπερμία ΦΥΛΩΝ… οι λέξεις αυτές βγαίνουν συχνά απ' το στόμα μας, αφού αντιμετωπίζουμε ακραία φαινόμενα υποτίμησης της φυλετικής μας ακεραιότητας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας. ΤΙΤΛΟΙ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΩΝ!

ΡΑΓΙΑΣ είναι ένα υποταγμένο μέλος της κοινωνίας μας στην έννοια κάθε μορφής ΕΞΟΥΣΙΑΣ! Ενώ απ' την γέννησή του και μόνο στην Ελλάδα το σωστό είναι, να νιώθει Ανεξάρτητος πολίτης με συνταγματικά κι ατομικά δικαιώματα, αποκτημένα με κοινωνικούς κι εργατικούς Αγώνες. Φαίνεται όμως πως στην εμπειρική συλλογιστική του Ραγιά δεν φυτεύτηκε η Εθνική Συνείδηση, με τραγική ακολουθία να υποτάσσεται δουλικά στην κάθε πολιτική ή κοινωνική ΑΔΙΚΙΑ, αρνούμενος να αντιδράσει. Αυτή η συμπεριφορά είναι παράλογη κι ανεδαφική για ενεργητικό Έλληνα υπήκοο. Μπορεί να είναι θέμα χαρακτήρα κι ανατροφής του, αλλά μπορεί να έχει τις ρίζες του σε οικογενειακή κληρονομικότητα, που του διοχέτευσε μέσα στο ΕΙΝΑΙ του το μοιραίο πατριωτικό συναίσθημα υποδούλωσης του Ελληνισμού στα μακρινά χρόνια της ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ είναι ο οπαδός της θεωρίας των φυλετικών διακρίσεων, πιστεύοντας πως κάποιες ΦΥΛΕΣ έχουν φυσική ανωτερότητα. Γι' αυτό περιφρονούν και υποτιμούν μειονότητες, περιθωριακούς και κατώτερες κοινωνικές τάξεις. Η λέξη προέρχεται απ' το ουσιαστικό ΡΑΤΣΑ, δηλαδή το σύνολο των ανθρώπων, που ανήκουν στην ίδια φυλή ή έχουν την ίδια καταγωγή. Κάποια μέλη όμως διακατέχονται από μια εμμονή υπεροχής της φυλής τους και δεν υποχωρούν στις αρνητικές απόψεις για το αίμα και το έδαφος της χώρας τους. Η στάση τους αυτή μπορεί να θεωρηθεί θεμιτή αν την κρατούν σε φυσικά όρια. Η υπερπροσήλωση όμως στα εθνικά ιδεώδη με την υπερβολή στην εκτίμηση του πολιτισμού τους θεωρώντας τον ανώτερο άλλων, δημιουργούν τις βάσεις του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ με τις ακραίες απόψεις του προκαλεί αρνητικές αντιδράσεις στο πατριωτικό περιβάλλον, που αναγκάζεται να τον απομονώσει. Ο ρατσισμός δεν είναι ένας τίτλος που χαρακτηρίζει τον ειρηνικό ελληνικό λαό κι άδικα προσπαθούν να του τον προσάψουν. Δικαιολογημένα όμως καμιά φορά αγανακτεί με την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα, οι οποίοι όχι μόνο δεν σέβονται την φιλοξενία μας αλλά προβάλλουν και απαιτήσεις. Εξαιτίας αυτού του λυπηρού φαινομένου σκόπιμα οι ραγιάδες διαχέουν την φήμη ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές, ενώ το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει.

Συνεπώς ο ρατσισμός είναι η εκλογίκευση οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων και γίνεται αιτία της ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ του πληθυσμού, διευκολύνοντας έτσι την χειραγώγησή του απ' τις πολιτικές παρατάξεις κι όχι μόνο. Η επικέντρωση του ρατσισμού σήμερα στην μετανάστευση παρατείνει αυτή την παράσταση, αντανακλώντας τον κλονισμό του εθνικισμού στην εποχή της διεθνοποίησης των επικοινωνιών. Επίσης η ανάπτυξη του ρατσισμού στις λαϊκές τάξεις και ειδικότερα στην εργατική φαίνεται άμεσα συνδεδεμένη με την παρακμή των μαζικών οργανώσεων. Σκόπιμα ο ρατσισμός της εποχής μας αναπτύσσει την ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ της πολιτιστικής ταυτότητας και της διάκρισης πληθυσμών, όχι στην βάση μιας βιολογικής κληρονομικότητας, αλλά στην βάση του παραδοσιακού τρόπου ζωής. Έτσι πιστοποιεί ανοιχτά τον προσανατολισμό του στον Εθνικισμό, με απρόβλεπτες παγκόσμιες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Η καλλιέργεια του Εθνικισμού οδηγεί στον ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ κι αποτρέπει τον καλώς νοούμενο διεθνή διάλογο και τις φιλικές συνεργασίες των λαών. Συγχρόνως διαιωνίζει τα μίση και τις προκαταλήψεις, εξευτελίζει την έννοια κάθε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, καταπατά τα δικαιώματα θεμελιώνοντας την βία, την σύγκρουση και φυσικά προετοιμάζει τον ΠΟΛΕΜΟ. Ο Φανατισμός δημιουργείται από εγωιστική εμπάθεια και με υστερική μανία προσήλωσης σε κάποια ΠΙΣΤΗ, ΑΡΧΗ ή ΙΔΕΑ και την με πάθος απόρριψη κάθε αντίθετης θέσης κι επιχειρήματος. Η λέξη προήλθε από το λατινικό fanum (Ιερό, όσιο) ενώ fanatici ονομάζονταν στην Αρχαία Ρώμη οι πιστοί της θεάς Κυβέλης.

Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ φανατισμός έχει ρίζα στην ΑΥΘΕΝΤΙΑ και την χαμένη Αυτοπεποίθηση. Τον συντηρεί δε η έλλειψη ηθικού υπόβαθρου και η κρίση ΑΞΙΩΝ και ΘΕΣΜΩΝ, (σας θυμίζουν κάτι;) με συνέπεια την έλλειψη περιορισμών και την υιοθέτηση της άποψης ότι "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Γι' αυτό οι φανατικοί πολίτες γίνονται τα εύκολα θύματα της προπαγάνδας, που εξαπολύουν οι ΔΥΝΑΣΤΕΣ, για να εκτελέσουν τα απόκρυφα σχέδιά τους. Έτσι επιτείνουν την ανωριμότητα του ανθρώπου και τον οδηγούν σε πρωτόγονα στάδια της εξέλιξης, όπου απουσίαζε η ΣΚΕΨΗ κι επικρατούσε η ΑΓΝΟΙΑ.

Ρατσισμό αναπτύσσουν και οι ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ με απόψεις και πεποιθήσεις, που καλλιεργούν το μίσος και την μισαλλοδοξία για τους άπιστους (ειδωλολάτρες) όπως θεωρούν τους πιστούς άλλων θρησκειών. Τις συνέπειες του φανατισμού όπως είναι η ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ και η Πνευματική στασιμότητα, τις βιώνουμε σήμερα, που τα πάντα επιτρέπονται, για να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος έντονες κοινωνικές συγκρούσεις. Αυτές στις οποίες βασίζονται οι πολεμοχαρείς επικυρίαρχοι με τα τεχνολογικά και οικονομικά τους όπλα, για να εξαφανίσουν το ανθρώπινο ΓΕΝΟΣ. Αυτές οι εκρήξεις φανατικού ρατσισμού των λαών έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ εμπνευστών; Φυσικά και έχουν, μα τα Μέσα Μαζικής Διαφθοράς με τους ΡΑΓΙΑΔΕΣ καναλάρχες και τους ρατσιστές δημοσιογράφους σκόπιμα τα αποκρύπτουν. Η σωστή ενημέρωση παρέχεται απ' το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και χάρις στους πατριώτες χρήστες επιτυγχάνεται η ΑΦΥΠΝΙΣΗ των λαών. Είστε ήδη ενήμεροι για τις εξελίξεις ή πρέπει να προβούμε σε λίαν επαναστατικές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ;