Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Μπάρακ Ομπάμα (first gay president)

Ο Μπάρακ Ομπάμα (first gay president) είναι φερέφωνο της αμερικανικής εταιρείας κυβερνήσεως και ΟΧΙ Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Ο αμερικανικός στρατός εδω και πολύ καιρό υποστηρίζει τον Β. Πούτιν στην εξάρθρωση του δικτύου της οργάνωσης I.S.I.S. στην Μ. Ανατολή. Ακούμε στα Ελληνικά ΜΜΕ οτι ο αμερικάνικος στρατός βοηθά τους ρώσους και δεν μας διευκρινίζεται πως εχουν πλέον τα πραγματα στην Αμερική. Άλλο λοιπόν ο αμερικανικος στρατός και άλλο ο υπάλληλος Μπάρακ Ομπάμα της εταιρείας

με επωνυμία Rothschild
(Rothschild είναι το όνομα μιας εβραϊκής οικογένειας η οποία από το 1500 μπορεί να τεκμηριώθει στα αρχεία της Γερμανίας.

Τα μέλη του είναι από τον 18ο αιώνα, κυρίως τραπεζίτες. Η μητρική εταιρεία της τραπεζικής δραστηριότητας της οικογένειας ήταν MA Rothschild & Sons στη Φρανκφούρτηστην στην οδός Judengasse (οδός των εβραίων) με την βοήθεια του Πρίγκιπα Βίλχελμ (Wilchelm I).

Μέχρι το 1860, η εταιρεία NM Rothschild & Sons οργανώθηκε ως μια ομάδα εταιρειών με πέντε ανεξάρτητους κλάδους.Τον 19ου αιώνα είναι χρηματοδότες των ευρωπαϊκών χωρών.
Οι διάφορες εταιρείες οδηγήθηκαν στη δεκαετία του 1960 σε μια οικογενειακή επιχείρηση (έως και σήμερα).


Η Αμερική ΗΤΑΝ μια αποικία της Μεγάλης Βρετανίας και το City του Λονδίνου ΗΤΑΝ το κέντρο της εξουσίας, το κύριο κέντρο της Global Finance. 

Όπως και το Βατικανό υπακούει στην βασίλισσα της Αγγλίας ... δηλαδή στο στέμμα ... IN THE NAME OF THE ROSE ...


το τριαντάφυλλο δεν ειναι ελληνικό σύμβολο ... το σύμβουλο της "γραμμής αίματος" των Ελλήνων ειναι ο Κρίνος ... για αυτό η "Ελληνίδα Μαρία" έμεινε έγκυος οταν "μύρισε" τον Κρίνο! (Κρίμα που καταστράφηκαν πολλά αρχαία κτίρια και εκκλησίες στην Συρία (και οχι μονο) τον τελευταίο καιρό απο τους μισθοφόρους των δήθεν εξουσιαστών γιατι αυτα τα κτίρια περιεχουν πολλά στοιχεία-σύμβολα για την ολοκλήρωση αυτού του πάσελ. Πολυ τολμηρή (ανα τον αιώνων) έχουν χάση την ζωη τους για να φέρουν την αλήθεια στο φώς. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατι η βάρβαρη καταστρέφουν και τα κτίρια. Παρόλα αυτα ... αρκετά και πολύ σημαντικά σύμβολα και έγγραφα βρίσκονται σε σωστά χέρια. Πολύ σύντομα θα έχουμε την πραγματική ιστορία της ανθρωπότητας ... στις βιβλιοθήκες και τα σχολεία του μέλλοντος.

Σήμερα η Καμπάλ ειναι αποδυναμωμένη και εξαντλημένη ... ένας ένας ... σαν τα ποντίκια ... εγκαταλείπουν τους "θρόνους" τους γιατι θεωρούνται: βαρόνη δούκισσες και πρίγκιπες !!! ... (αυτα θα τα αναλύσουμε σε μια εκπομπή ΑΦΥΠΝΙΣΗ όταν έρθει η ώρα) ... άλλη πανε απο εγκεφαλικο η απο μυστήρια ατυχήματα. Η δυναστεία των Rothschild έχει τελειώσει.
Το χρήμα ηταν η "ενέργεια" και η "δυναμή" της ύπαρξης τους. Εδω και πολύ καιρο εχει κοπεί το ποτάμι (τράπεζες) που τους τροφοδοτούσε το χρήμα. Κοπήκαν η εισπράξεις απο τόκους ... κοπήκαν η εισπράξεις απο τα ναρκοτικά ... κόπηκαν πολλά ... και η πλατφόρμα τους καταρρέει. Αν θέλεις να απαλλαχτείς απο τις ψείρες στην κεφαλή σου πρέπει πρώτα να σκοτώσεις την "μανα ψείρα" και μετα να βρείς όλα τα αυγά που εχει σκορπίσει παντού ... και αυτο θέλει δουλειά και υπομονή ... μπας και σου ξεφύγει καμια και εχεις ανάφλεξη πάλι. Η καθαριοτητα (κάθαρση) και ο κουραστικός καθημερινός έλεγχος ειναι απαραίτητος για το αποτέλεσμα. Η διάρκεια δεν μετραει ΜΟΝΟ ο στόχος και το αποτέλεσμα.

Ο κόσμος τους πήρε όλλους χαμπάρι ... διάβασε ενημερώθηκε ... τους σιχάθηκε ... και είπε ΟΧΙ !!! δεν πληρώνω τίποτα !!! ... πρώτα θα κοιτάξω το σπίτι μου και άν περισσέψει κατι εχει καλώς ... ουτε σι άλλως και αυτη (η τράπεζες) το ιδιο κανουν ... δεν παει βρε αδερφε άλλο!! μας εξάπατησαν όλους !!!

Την μύτη του παγόβουνου την έλιωσε ο ΗΛΙΟΣ! και δεν θα αργήσει να φτάση αυτο το ποτάμι στις παιδιάδες. Η ανθρωπότητα μαζεύει τα κομμάτια της ... με πολλές απώλειες !! ... (γιατι το χρήμα και ο εγωισμός κατέστρεψαν την "όποια αποστολή" που είχε εδώ στην Γή ... στις μέρες μας ... που χαρακτηρίζεται και ως μάχη των μαχών). Η αποκορύφωση αυτης της μάχης θα εξελιχθεί τις επόμενες εβδομάδες ... όπου θα καθοριστούν τα εδαφικά και οικονομικά θέματα του μέλλοντος για την ανθρωπότητα.

Πολυ ρωτάνε τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν στην θετική εξέλιξη. Πράγματι μπορούμε να κάνουμε πολλά ... Πρώτα απ όλα να μην φοβόμαστε κανένα και τίποτα. Δεύτερον έχουμε την υψηλότερη δόνηση του Σύμπαντος μεσα μας ... 60 φορές υψηλότερη του εγκεφαλου ... ειναι η ΚΑΡΔΙΑ μας ... Αγάπη Αλληλεγγύη και Σεβασμό ... όσο κι αν φαίνεται περίεργο ... εαν δεν ξέρετε τι να κάνετε ... ποιον να πιστέψετε ... ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμα ... ποια πληροφορία ειναι καλη και ποια πληροφορία μπορη να σας παρασύρει ... τοτε κλείστε τα μάτια σας και ακούστε τι καρδιά σας ... όλες η πληροφορίες είναι αποθηκευμένες στο κυτταρο μας ... στο αρχέτυπο.

Νεκταρία Γκινοσάτη
www.artfmradio.com