Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Η δύναμη τον συμβόλων είναι γνωστή από την δημιουργία της ανθρωπότητας


Σε ανασκαφές αρχαίων μνημείων ανά του κόσμου έμπειρη αρχαιολόγοι ενδιαφέρονται περισσότερο για σύμβολα παρά για όποιο μήκος η πλάτος είχε ένας αρχαίος 
ναός. 

Σε πολύ έμπειρους αρχαιολόγους η ερευνητές τα σύμβολα πάνω σε αρχαίους τάφους ναούς παπύρους και αγγεία παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για την χρονολογία, ενδεχομένως το δόγμα, αλλά και την εξέλιξη πολιτισμού της τότε εποχής. 
Όμως! ... θα πρέπει να διαχωρίσουμε τα ΣΎΜΒΟΛΑ από τα ΣΉΜΑΤΑ. Άλλο το σύμβουλο και άλλο το σήμα !
Παραδοσιακά κάθε σύμβολο παρουσιάζει με διττή απεικόνιση (ορατή και σημαινόμενη) και με τριπλή σημασιολογία που αποτελεί και το χαρακτηριστικό του. 
(Η ανακάλυψη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Astrophysical Journal Letters, έχει εντυπωσιάσει την επιστημονική κοινότητα η οποία προσπαθεί τώρα να βρει απαντήσεις για τη σπάνια μορφή και άλλα περίεργα χαρακτηριστικά που έχει αυτό το νεφέλωμα όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι το κέντρο του δακτυλιδιού δεν συμπίπτει όπως θα έπρεπε κανονικά με το κέντρο του γαλαξία.)

Για παράδειγμα το περιστέρι αποτελεί σύμβολο ειρήνης, έτσι η απεικόνισή του ως σύμβολο παρουσιάζει ένα περιστέρι, (ορατή απεικόνιση), και ταυτόχρονα αλληγορικά την ειρήνη (αλληγορική απεικόνιση), στη συνέχεια αυτό δημιουργεί με τη σειρά του ένα συναίσθημα φόρτου επί της συγκεκριμένης αλληγορικής σημασίας, διάφορης έντασης, που αποτελεί και τον επ΄ αυτού του συμβόλου ψυχισμό (θετικό, αρνητικό ή αδιάφορο). Συνεπώς τα διακριτά μέρη του κάθε συμβόλου είναι τρία.
Με απλά λόγια ενα ΣΥΜΒΟΛΟ είναι η διασύνδεση (ΔΙΑ-Σύνδεση) του ορατού και του αόρατου της πραγματικής Θείας αλήθειας. Το σύμβολο είναι μια κοπή για κάτι πραγματικό που βρίσκεται από πίσω. Eίναι κάτι που δεν κατασκευάστηκε από άνθρωπο. Δεν λέμε ότι αυτό το σύμβουλο εννοεί αυτό η εκείνο γιατί τότε ενώνουμε ένα σήμα. Τα σήματα είναι ανθρώπινες κατασκευές και έχουν συγκεκριμένες έννοιες. Ένα σύμβουλο όμως έχει την σπουδαιότητα του ΧΩΡΙΣ την παρουσία του άνθρωπο. 
ΣΗΜΑΤΑ


"Τα ΣΥΜΒΟΛΑ δίνουν μια βαθύτερη γνώση. 
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια χαραμάδα στην κουρτίνα της ψευδαισθησης. 

Μπορείς να αισθανθείς (να δεις) τις συμβολικές δυνάμεις από πίσω ενώ τα ΣΗΜΑΤΑ υπάρχουν στο εστιακό επίπεδο με κοινούς ορισμούς"ΣΒΑΣΤΙΚΑ (


τετρασκέλιον ή τετραγαμμάδιον) 
Η ιερή σβάστικα είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό σύμβολο ζωής. Δυστυχώς όμως και το πιο παρεξηγημένο σύμβολο (λόγο εκμετάλλευσης προς προσωπικό όφελος και σκοπούς) . 

Ο Α. Χίτλερ (εβραίος από την Αυστρία και γνωστός ως μύστης) το χρησιμοποίησε ως ιερό σύμβολο που θα οδηγούσε τον λαό του στην παγκόσμια επικράτηση. (η Σβάστικα συμβολίζει την ΚΊΝΗΣΗ το αντίθετο της ακινησίας) Ως δεύτερη σκέψη ήταν να την περάσει στην συνείδηση των ανθρώπων ως σύμβολο συνδεδεμένο με τα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας. Στην πραγματικότητα όμως η Σβάστικα απεικονίζει την Ειρήνη την Αρμονία και την καλοτυχία και χαρακτηρίζεται και ως ρόδα του Ήλιου.  

Αρχαιολόγοι την ανακάλυψαν σε αρχαία ελληνικά νομίσματα αγγεία και τοιχογραφίες, βυζαντινές κατασκευές, σε βουδιστικές επιγραφές, σε κελτικά χειρόγραφα, ενώ παραλλαγές της βρέθηκαν ακόμη και σε τοιχώματα αιγυπτιακών πυραμίδων. 

Η σβάστικα αποτελεί είδος (ισοσκελές) σταυρού, που ειρωνικά την είχαν χρησιμοποιήσει ακόμη και οι Εβραίοι. (ο ισοσκελές σταυρός άλλαξε σχήμα μετά την σταύρωση του Εμμανουήλ από την φυλή των Εσσαίων). Και ο Ναζί  Α. Χίτλερ “μετάλλαξαν” την σβάστικα σε σύμβολο μίσους και ρατσισμού.

από ραδιοφωνική εκπομπή στο www.artfmradio.com
Δρ. Εμμ. Λαμπράκη: "Το όνομα Χριστός είναι τίτλος που σημαίνει "ο φέρων το χρίσμα". 

Οι Εσσαίοι ήταν μία φυλή, συνεχιστές της πυθαγόρειας διδασκαλίας και φιλοσοφίας. Οι οποίοι και εκείνοι είχαν αυτογνωσία και απόλυτη ισορροπία. Αυτοί ήταν οι βασικοί κανόνες για τους Πυθαγόρειους, για τους Εσσαίους και για τον Εμμανουήλ.
(από το 1300 έως 1700 η Πεντάλφα του Πυθαγόρα ήταν ένα "μαθηματικό στολίδι" για την εβραϊκή κοινότητα. Από το 1700 και μετά καθορίστηκε επίσημο έμβλημα (με σφραγίδα) στην εβραϊκή κοινότητα στης Πράγα. Το Αστέρι του Δαβίδ ( ... ας μην εκφραστώ καλλίτερα) κέρδισε την δημοτικότητα ως σύμβολο Ιουδαϊκό, όταν υιοθετήθηκε ως έμβλημα 1897 στη σημερινή σιωνιστική καμπάλ. Αλλά το σύμβολο συνέχισε να είναι αμφισβητούμενο για πολλά ακόμη έτη. Όταν το σύγχρονο κράτος το Ισραήλ ιδρύθηκε το 1948 (!), υπήρξε μεγάλη συζήτηση πέρα από εάν αυτό το σύμβολο πρέπει να χρησιμοποιηθεί στη σημαία.

"μια παρένθεση εδώ: "όταν τελείωσε ο 2ο παγκ. πόλεμος, όλα τα εργαστήρια του Χίτλερ μεταφέρθηκαν με μυστικό κωδικό operation paperclip στην Αμερική. Αυτές είναι η σημερινές γνώστες φαρμακευτικές εταιρείες"

Τότε υπήρχαν ακόμα άνθρωποι με σεβασμό στο Θείο ... γνώριζαν την τιμωρία τον "νόμον του σύμπαντος" όπου κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει, ούτε να τους ξεγελάσει. Γνώριζαν ότι οι τότε Αρχιραβίνοι χτίζουν "στην άμμο παλάτια". 

Βλέπουμε τι απέγινε ο φοίνικας στο Ντουμπάι ... 
Τα εμιράτα έχουν πρόβλημα επιβιώσεις. Επίκειται κατάρρευση των οικονομιών του Κόλπου? για δείτε εδώ ... http://www.prisonplanet.gr ... τι τους περιμένει. 

>>>>>>>>>>>>> ... <<<<<<<<<<<<<<<

και ο αποσυμβολισμός της σβάστικας του Ναζί Χίτλερ συνεχιζεται:
Η πατέντα μηχανής εσωτερικής καύσεως το 1864 είναι του Γερμανού Νίκολαους Όττο απο την Κολωνία. Με τον συνεργάτη του Όιγκεν Λάνγκεν (Eugen Langen) ίδρυσε την "N.A. Όττο & Συνεργάτες" Αυτή η επιχείρηση υπάρχει μέχρι σήμερα με την επωνυμία "Deutz AG". Πήρε και χρυσό μετάλλιο στην Παγκόσμια Έκθεση στο Παρίσι ... βέεεεβαια ... και Θεωρείται εφευρέτης του σημερινού τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα. Ο Μάιμπαχ (Maybach) και ο Γκότλιμπ Ντάιμλερ (Gottlieb Daimler) κατασκεύασαν δικούς τους κινητήρες με βάση την πατέντα του Όττο, (καταλάβατε ???) ενώ ο Καρλ Μπεντς (Karl Benz) την χρησιμοποίησε στην κατασκευή του πρώτου αυτοκινήτου το 1886.

Και ποιος ήταν οικονομικός ευεργέτης του Α. Χίτλερ? ήταν ο Ingvar Kamprad Φιόντορ, (σήμερα 89 ετών), είναι επιχειρηματίας και ιδρυτής της ΙΚΕΑ. Σύμφωνα με το Forbes, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του με τους Ναζί από σουηδικά ΜΜΕ, έγινε μεγάλος σάλος. 
Ο Kamprad το 1994 ζήτησε συγγνώμη, σε ένα πολυσέλιδο χειρόγραφο, ανοιχτή επιστολή προς τους υπαλλήλους και τους πελάτες του και ανέλυσε τις πληρωμές σήμερα ως «μεγαλύτερη βλακεία της ζωής μου" (πλάκα μας κάνει τώρα? ...  απλά η πωλήσεις πήγαν πίσω) ... αναγκάστηκε να βγει και στην τηλεόραση, αργότερα το 2008. (πυγή wikipedia)

Για να κατασκευάσεις μια μηχανή εσωτερικής καύσεως χρειάζεται πρώτα να "εξασφαλίσεις" το καύσιμα !! και αυτό το βρήκαν στα "φιλαράκια" τους στους άραβες. Έτσι μπόρεσε ο ιδρυτής του Ναζισμού Α. Χίτλερ να το "παίζει μάγκας" στον 2ο παγκ. πόλεμο. 

Στην συνέχεια έστρωσαν όλον τον πλανήτη με άσφαλτο (οττο-μηχανή & πετρέλαιο) για να μπορούν να τσουλάνε καλύτερα η ρόδες (οττο-μηχανή & πετρέλαιο) τον αυτοκινήτων.
Η Γαία έχει πάθει ασφυξία ... συνεχώς πρέπει να δίνει στους αχόρταγους. 

Πράγματι ... η Σβάστικα φέρνει καλοτυχία ! πώς όμως μπορεί ένα Θείο σύμβουλο να γίνει "συνένοχος" σε σκοτεινά σχεδία ενός ανθρώπου? ... εδώ μόνο ο περίεργος μύστης Α.Χιτλερ και τα "αφεντικά" του θα μπορούσαν να σας απαντήσουν.  

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ κινείται μέxρει και σήμερα με την πατέντα του Νίκολαους Όττο.
Αρκετά οικονόμησαν "οι Παρεούλες" με την πατέντα, και πακέτο το πετρέλαιο. Καταλαβαίνουμε γιατί θάβονται μελέτες για ελεύθερη ενέργεια. Το 99% της τεχνολογίας στον πλανήτη μας, βασίζεται στο "OTTO-Motor" και στο πετρέλαιο. 
Από την ντομάτα μέχρι το κινητό. 

Ο Ναζισμός - σιωνισμός, εκμεταλλεύοντας τον απλό κόσμο, οικονομούσαν μέχρι χθες από παντού. Τώρα αυτά έχουν τελειώσει! για αυτό θα δούμε ακόμα πιο περίεργα από δω και πέρα, όπως την "τσαπατσουλιά σκηνοθεσία" στις 13 Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι.

                                         >>>>>>>>>>>>> ... <<<<<<<<<<<<<<<

ΗΣΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΓΕΝΟΣ
"Μετά το χρυσό γένος ήρθε το αργυρό, έπειτα το χάλκινο, το ηρωικό
και φτάνουμε στο σιδερένιο και τελευταίο γένος"


Ο Ησίοδος κάνει μια πολύ δύσκολη για αυτόν περιγραφή,
διότι περιγράφει με μαύρη καρδιά αυτά που βλέπει τριγύρω του, και που δεν του είναι καθόλου ευχάριστα. Όλα τα κακά που ξέφυγαν από το πιθάρι της Πανδώρας (σίδερο) εγκατασταθήκαν, ελευθέρα πια, στους ανθρώπους τους οποίους οδήγησαν σε μια ηθική και πνευματική κατάπτωση, στην ανομία και στην διάλυση της κοινωνικής δομής.

"Αχ! Μακάρι να μην γεννιόμουνα τώρα εγώ, αναφωνεί γεμάτος θλίψι ο Ησίοδος. Ας γεννιόμουν πρωτύτερα ή αργότερα. Αλλά όχι τώρα. Διότι το γένος αυτό ζει μέσα στον μόχθο και στα βάσανα. Νύχτα-μέρα οι άνθρωποι βασανίζονται και αφανίζονται καθώς τούς έδωσαν οι θεοί έγνοιες πολλές και βαρείες. Δεν έχει επικρατήσει το κακό. Αυτό δεν πρόκειται να συμβή ποτέ. Άρα υπάρχει ακόμη ελπίδα. Όμως τα καλά είναι ανακατεμένα με τα κακά. Και ποιος θα τα ξεχωρίσει; Ποιος θα βγει μπροστά; Ποιος θα σηκώσει το βάρος; Οι θεσμοί έχουν καταρρεύσει. Ή συγκρότησις τής κοινωνίας έχει διασπασθεί. Τα ήθη έχουν αλλάξει. Ή απαισιοδοξία τού ποιητή είναι. βαθειά και διάχυτη. Βλέπει γύρω του την αδικία, την ατιμία, την οκνηρία, την αρπαγή. Τίποτα δεν είναι όπως πρώτα."

Τα ιερά σύμβολα του Θείου για την ανθρωπότητα, όπως η Σβάστικα ο Μαίανδρος (κ.π.α.), έχουν ξεφτιλίσει σε τέτοιο βαθμό που κανείς δεν θέλει να τα φορέσει απάνω του, γιατί φοβάται μην τον χαρακτηρίσουν "Νεοναζί" η "χρυσαυγίτι". 

Η δυνάμες των ιερών συμβούλων έχουν βεβηλωθεί ... 

έχουν εκμεταλλευτεί για εγωιστικούς προσωπικούς σκοπούς ...
και ακόμα χειρότερο, για μικροσκοπικούς πολιτικούς σκοπούς όπως το πράττει το πολιτικό κόμμα που ονομάζετε "Χρυσή Αυγή". Νομίζουν ότι μπορούν να παίρνουν ότι θέλουν, και όποτε θέλουν, και να το κάνουν ότι θέλουν. Πέφτουν τόσο χαμηλά γιατί έχουν οικονομικά προβλήματα (που τα δημιούργησαν ΜΌΝΗ τους ... όχι το ΣΎΜΒΟΥΛΟ ... όχι το Θείον !!!
Είναι σαν να βάζουμε το Μονόκερω (Πήγασος) να τραβάει το κάρο μας, για δικό μας όφελος και κέρδος.
Βρισκόμαστε σε έναν τρισδιάστατο κόσμο, σε μια τέλεια θεία μαθηματική δόμηση, με ασφαλιστικές δικλείδες. Η ανασυγκρότηση στο σκληρό δίσκο της Matrix έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, και αυτό το αποφασίσαμε εμείς ... ναι εμείς! 

Όλοι εμείς που είχαμε πρόβλημα με την διαχείριση του, γιατί κάτι ψεύτο-μάνγκες το προγραμμάτησαν έτσι, ώστε να οφείλονται μόνο εκείνη. 

Τίποτα δεν πετιέται, όλα επεξεργάζονται και αξιολογούνται. Δεν υπάρχει λάθος γιατί όλα είναι απαραίτητα για την εξέλιξη. 

Με μαθηματική σοφία όλα μετακινούνται πάλι εκεί που πρέπει να είναι. Δουλεύει εδώ και πολύ καιρό η ανασυγκρότηση ... που και που κολλάει λίγο ... φαίνεται βρήκε μεγάλο μπέρδεμα ... μα με τόσα που έχουν συμβεί ... το τρελάναμε το σύστημα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου να ναι τελειώνει, είμαστε ήδη στο 98% ... άντε γιατί ήταν πολύ κουραστικός ο χειρισμός τον των τελευταίων αιώνων ...

Νεκταρία Γκινοσάτη
www.artfmradio.com