Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Στις 11 Nοεμβρίου 2015 ώρα 11.44 γράφτηκε ένα μήνυμα (tweet) από το PZFeed Ebooks (ένα social networking site) στο Twitter για βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι, "με 120 νεκρούς και 270 τραυματίες" !!!!

Στις 11 Nοεμβρίου 2015 ώρα 11.44 γράφτηκε ένα μήνυμα (tweet) από το PZFeed Ebooks (ένα social networking site) στο Twitter για βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι, "με 120 νεκρούς και 270 τραυματίες" !!!!

Όπως γνωρίζουμε, από τα διεθνή ΜΜΕ η επίθεση πραγματοποιήθηκε την νύχτα 13 έως 14 Νοεμβρίου. Πολύς κόσμος είδε αυτό το tweet αλλά πολύ το βγάλαν και
φωτογραφεία. 

Θέλοντας σήμερα να μπει κανείς στο tweet account του PZFeed Ebooks https://twitter.com/pzbooks
δεν μπορεί ... γιατί έσβησε όλες τις ανακοινώσεις της και έκλεισε την ίδια μέρα τον λογαριασμό στο twitter
Η ερώτημα είναι ΠΩΣ ήξεραν το νούμερο των νεκρών και των τραυματισμένων. ΟΚ ... το γνωρίζουν ... είχαν την πληροφορία ...γιατί το δημοσίευσαν ?? ... για να παριστάνουν τους μάγκες σίγουρα όχι !!
Ένα social networking site αποτελεί απο πάρα πολύ κόσμο και είναι συνδεμενο με πάρα πολλές σελίδες παγκοσμίως (είναι μια εργασία που γίνεται από το σπίτι και μέσων wirless από την καφετέρια της γειτονίας). Συνήθως αυτά τα άτομα δεν γνωρίζονται προσωπικά μεταξύ τους (παρόμοιο όπως στο facebook). 

Ποιο χέρι πληκτρολόγηστε αυτό το μήνυμα? ποιος είναι? και από που είχε αυτήν την πληροφορία? μπορεί να ήταν η anonymous? αλλά μπορεί να ήταν και ένας αφυπνισμένος άνθρωπος που ήθελε να κάνει την διαφορά και περίμενε την κατάλληλη στιγμή ... μπορεί να πληρωθεί για αυτήν την εξυπηρέτηση που έκανε για κάποιον. Και αν το πάμε παρακάτω θα μπορούσαμε να σκεφτούμε οτι ήταν ένας τζιχαντιστής?


Το ποιο σημαντικό ώμος είναι οτι αυτή η κίνηση μας επιβεβαιώνει οτι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και εάν το ήξερε αυτό το "άτομο" γιατί ΔΕΝ το ήξεραν η μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας? η ο πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ ... ο οποίος την ίδια στιγμή παρακολουθεί έναν (φιλικό) ποδοσφαιρικό αγώνα Γαλλία -Γερμανία στο Stade de France. (Το παρασκήνιο των πρώτων στιγμών μετά την ενημέρωση του Φρανσουά Ολάντ για τα πολλαπλά χτυπήματα στο Παρίσι αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η Wall Street Journal).


Νεκταρία Γκινοσάτη
www.artfmradio.com